10.10.2008. / 09:37

Autor: Marko Biočina

Privatizacija

Dalekovod uložio 10 milijuna kuna u Hajduk

Nakon što je Jako Andabak, vlasnik koncerna Sunce, kupio 4 posto dionica splitskog Hajduka, ukupne vrijednosti od 10 milijuna kuna, isto je učinio odlučio i vlasnik Dalekovoda Luka Miličić. Inače, Miličić je osvjedočeni navijač Hajduka, a njegova tvrtka Dalekovod je dugogodišnji sponzor kluba. Ipak, za razliku od Andabaka, Miličić je dionice kupio u relativnoj tišini, ne želeći se medijski eksponirati.

Nakon relativno neuspješne faze prodaje dionica Hajduka članovima kluba i ostalim građanima, s dva velika ulaganja klub je u samo dva dana prikupio 20 milijuna kuna. U Hajduku se nadaju kako će do slijedećeg utorka, kada završava i četvrti krug pretvorbe, uspjeti privoliti još ponekog velikog ulagača. Cilj je do kraja pretvorbe prikupiti 31 milijun kuna.

Članovi Uprave splitskog nogometnog kluba najviše nade polažu u splitskog poduzetnika Željka Keruma, koji je prije nekoliko dana u medijima najavio kako pregovara s Jozom Milavićem, vlasnikom trgovačkog lanca Studenac i Josipom Stojanovićem, vlasnikom trgovačkog lanca Jolly, te kako će udruženi vjerojatno uložiti određeni novac u Hajduk.

Vezane vijesti

Zbog zastare čelnici Dalekovoda izbjegli Hanfine sankcije

Zbog zastare čelnici Dalekovoda izbjegli Hanfine sankcije

Čelni ljudi Dalekovoda, Luka Miličić, Tomislav Belamarić, Krešo Kraljević, Damir Skansi i Darko Tipurić od svojih su se pravnih obveza izvukli na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika