10.10.2008. / 12:02

Autor: Petra Horvat

Fotogalerija

Matija Vuica na 2. večeri Cro a portera predstavila kolekciju odjeće i novi album

Na drugoj večeri Cro a portera svoje su kreacije predstavili kreatori Matija Vuica, Linea Exclusive, Martina Felja, Tihomir Krznarić, Sonia Fortuna, Ani Ani i Ivona Martinko.

Matija Vuica je nastupila sat vremena prije ostalih dizajnera, a nastup manekenki odjevenih u kreacije iz njene najnovije kolekcije popraćen je mini koncertom na kojem je dizajnerica i pevačica promovirala svoj posljednji album.

Nakon Matije Vujice, svoje je kreacije predstavila modna kuća Linea Exclusive, čije je zaštitno lice popularna Severina.

Najglasniji pljesak publike izmamila je kolekcija Ivone Martinko, čije su manekenke na pisti i zaplesale. Dizajnerica je prepoznatljiva po simetričnim kreacijama, koje je začinila kultnim martensicama.

Revije su za zadovoljstvom odgledali, između ostalih, Marija Cvitanović, Iva Balent, Neven Ciganović, Gala Svilan, Jelena Rozga, Josipa Pavičić, Maja Šuput, Nina Badrić i Severina.

Fotogalerija

  • Rasplesane manekenke u kreacijama Ivone Martinko
  • Model u kreaciji Matije Vuice

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika