18.10.2008. / 13:08

Autor: Petra Horvat

Ferenščica

Muškarac ranjen u napadu na policajca

Počinitelj je automobilom nasrnuo na policajca, koji je zatim zapucao u smjeru automobila i ranio bjegunca

Zagrebačka je policija priopćila da je u napadu na policajca, koji se dogodio sinoć u zagrebačkom naselju Ferenščica, ranjen jedan muškarac.

Prema izjavi ravnatelja policije Krunoslava Boroveca, napad se dogodio kada je prometna policija legitimirala trojicu muškaraca. Za jednim je muškarcem ranije raspisana tjeralica zbog razbojstva. Muškarac je u strahu pred policijom pokušao pobjeći osobnim automobilom, a jedan je policijski službenik ispalio u zrak nekoliko metaka radi upozorenja.

Međutim, bjegunac se nije zaustavio već je automobilom nasrnuo na policajca, koji je taj nasrtaj izbjegao. Policajac je zatim zapucao za automobilom, pri čemu je bjegunac ranjen u desnu natkoljenicu.

"Prema rezultatima očevida, napad će biti okarakteriziran kao pokušaj teškog ubojstva policijskog službenika", kazao je ravnatelj policije Krunoslav Borovec. Ime počinitelja zločina za sada nije poznato, kao niti imena policajaca.


Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika