30.10.2008. / 16:13

Autor: Petra Horvat

Puno stanje pripravnosti

Policija nadzire cestu između Slavonskog Broda i srpske granice

"Ne možemo reći o čemu se radi, ali ovakvo stanje pripravnosti nije zabilježeno još od rata", kazali su glasnogovornici PU brodsko-posavske i PU vukovarsko-srijemske

Policajci opremljeni pancirkama, šljemovima i dugim cijevima nadzire cestu koja spaja Slavonski Brod i granicu Srbije.

Policijske snage u punom stanju pripravnosti razmještene su na svakih nekoliko kilometara autoceste

Glasnogovornici policijskih uprava Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije nisu mogli reći zašto je autocesta pod nadzorom.

"Ne želimo vam davati informacije o tome niti o drugim potezima policije vezanim uz njen rad u otkrivanju počinitelja raznih kaznenih djela. Najbolje da ćemo sada svima pojašnjavati poteze svakog policajca na cesti", kazao je Krunoslav Borovec, načelnik Ureda ravnatelja policije.

"Ne možemo reći o čemu se radi, ali ovakvo stanje pripravnosti nije zabilježeno još od rata", kazali su glasnogovornici PU brodsko-posavske i PU vukovarsko-srijemske, dok je glasnogovornica PU brodsko-posavske potvrdila da su se u Slavonskom Brodu danas tajno sastali v.d. ravnatelja policije Vladimir Faber i direktor srpske policije Milorad Veljović.

Pretpostavlja se kako je tema sastanka bilo uhićenje 10 osoba koje se povezuju s likvidacijom Ive Pukanića i Nike Franjića.

Najvjerojatnije su tema njihovog razgovora bila uhićenja 10 osoba, među kojima su dvojica srpskih državljana, koje se povezuju s likvidacijom Ive Pukanića i Nike Franjića.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika