09.11.2008. / 12:12

Autor: Petra Horvat

Hrvatska

Zbog prometne nesreće troje mrtvih kod Lekenika, te jedan kod Karlovca

U nesreći kod Lekenika među poginulima je i jedna 14-godišnjakinja

U Lekeniku je sinoć oko 23,20 sata došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginulo troje hrvatskih državljana.
Policijska uprava sisačko-moslavačka jutros je izvijestila da je do nesreće došlo kada je 48-godišnji vozač osobnog automobila iz Gline iz nepoznatog razloga, vozeći prema Zagrebu, prešao vozilom na suprotnu prometnu traku, gdje je udario u osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak iz Lekenika.

U automobilu su, osim 21-godišnjeg vozača, bile 14-godišnjakinja s područja Zagreba, 19-godišnjakinja s područja Lekenika, te dvoje 18-godišnjaka s područja Lekenika.

Oba vozaća su smrtno stradala, a 14-godišnjakinja je prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je preminula od teških tjelesnih ozljeda  .Također, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je i 19-godišnja djevojka, dok su dvoje 18-godišnjaka lakše ozlijeđeni. Na teren su izašli istražni sudac i županijski državdo 02,15 sati.

Sinoć je došlo i do prometne nesreće u karlovačkom predgrađu Kaštel, gdje je prilikom slijetanja automobila s ceste,  oko 2,10 sati u jutro, poginuo 21-godišnji vozač automobila Martin Karažija, dok je putnik u automobilu G.Ž. zadobio tešku tjelesnu ozljedu, a A.K. lakšu.

Očevidom je utvrđeno da je uzrok slijetanja s ceste bila brza vožnja neprilagođena uvjetima na cesti, nakon čega je automobil marke Škoda udario u betonsku ogradu.
Karlovačka policija je izvijestila da je istražni centar zatražio obdukciju poginulog vozača.

Vezane vijesti

Medijska kampanja

Medijska kampanja

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pozvala je sa središnjeg skupa za VII. izbornu jedinicu održanog sinoć u Karlovcu birače da daju svoj glas HDZ-u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika