15.11.2008. / 10:58

Autor: Katarina Zorić

Zagreb

Zec došao u Remetinec

Zec je sinoć u 20,45 stigao na izdržavanje kazne u zatvor u Remetincu. U ponoć je, naime, Zecu istjecao rok da se javi na izdržavanje kazne

Nekadašnji vlasnik i direktor Kamen Ingrada Vlado Zec nalazi se na izdržavanju 4,5-godišnje zatvorske kazne na koju je osuđen jer je gospodarskim malverzacijama svojoj tvrtki nezakonito pribavio 34 milijuna kuna, potvrdio je jutros HINA-i njegov odvjetnik Branko Šerić.

Zec je sinoć u 20,45 stigao na izdržavanje kazne u zatvor u Remetincu. U ponoć je, naime, Zecu istjecao rok da se javi na izdržavanje kazne.

Županijski sud u Požegi Zecu je odbio žalbu da mu se još jednom odgodi odlazak u zatvor, nakon što mu je ranije na šest mjeseci odobrio odgodu odsluženja kazne. Zec bi u zatvoru trebao provesti najviše tri godine i osam mjeseci jer mu je u kaznu uračunato deset mjeseci provedenih u istražnom zatvoru.

U istom slučaju osuđena su i pomoćnica Vlade Zeca Đurđica Kristić na 2,5 godine i bivši direktor Županijske uprave za ceste Milan Ivanko na 1,5 godina zatvora.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika