21.11.2008. / 12:15

Autor: Nacionalova redakcija

Priopćenje Nacionala

Nove Miljuševe laži

Redakcija Nacionala demantira laži koje je Dušan Miljuš ponovno napisao o Ivi Pukaniću u današnjem broju Jutarnjeg lista, tvrdeći da se Pukanić mnogo puta u Lepoglavi sastajao s Hrvojem Petračem, čak po nekoliko puta tjedno. Ivo Pukanić se od prvog atentata na njega u travnju ove godine susreo s Hrvojem Petračem samo dva puta-jednom u kaznionici Lepoglava i jednom u Zagorju.

Laž je i da su 'mještani' Lepoglave - koji to? - mogli vidjeti Ivu Pukanića da je posljednjih tjedana prije atentata dolazio u Lepoglavu terencem,  čak i 3 puta tjedno, već zbog same činjenice što je do 1. kolovoza bio pod policijskom pratnjom i što uopće nije vozio terenac, nego osobni automobil Lexus.

Zanimljivo je da Miljuš u današnjem članku govori o prvom atentatu na Ivu Pukanića, a poznato je da je upravo Miljuš naposredno nakon tog atentata u Jutarnjem listu objavio veliki članak u kojem je tvrdio da tog atentata nije ni bilo, odnosno da ga je Pukanić izmislio. Toliko o vjerodostojnosti Dušana Miljuša. Besramno je da Dušan Miljuš donosi laži o čovjeku koji ih više ne može demantirati.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika