24.11.2008. / 14:11

Autor: Ružica Đukić

Uz supruga i u najtežim trenucima

Marija Cvitanović - Nema govora o razvodu

Modna stilistica sa suprugom Igorom trenutačno prolazi bračnu krizu nakon što su objavljene fotografije na kojima bivši nogometaš izmjenjuje nježnosti s nepoznatom mladom djevojkom; ipak, od prijatelja bliskih paru doznajemo da se Marija namjerava boriti za opstanak braka te donosimo detalje o njezinu životu

Marija i Igor Cvitanović još uvijek stanuju zajedno. Sve što im se zadnjih dana događalo sigurno je utjecalo na njihov odnos, no razvod ne dolazi u obzir - o njemu nisu niti razgovarali. Te smo informacije dobili od obiteljske prijateljice stilistice Marije Cvitanović i bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića s kojom smo telefonski razgovarali krajem prošlog tjedna.
Odnos supružnika Cvitanović u jako je kratkom vremenu postao najzanimljivija tema svh domaćih medija. Nakon što je prošle srijede magazin Story objavio fotografije na kojima je Igor Cvitanović snimljen u društvu s nepoznatom djevojkom, revoltirani je Cvitanović došao pred redakciju tog tjednika te vrijeđao i prijetio uredništvu i novinarima. Zbog svog je ponašanja prenoćio u zatvoru Remetinec, a već sutradan dogodilo se ono što je mnoge iznenadilo. Pred zatvorom ga je dočekala njegova supruga Marija Cvitanović s kojom se uputio kući.


  Iako su mnogi očekivali kako će - zbog napisa koji su se u zadnje vrijeme pojavljivali, a pogotovo zbog onih o tome da je Igor Cvitanović svoj trideset i osmi rođendan proslavio i s dvadesetogodišnjom studenticom ekonomije s kojom je tijekom noći izmjenjivao nježnosti - Marija Cvitanović ostaviti supruga, ona mu je i u tim trenucima bračne krize dala otvorenu potporu. Došla je po njega u zatvor, dva ga sata čekala u automobilu, u društvu s prijateljicom, lica skrivenog tamnim naočalama, paleći cigaretu za cigaretom. Kad je njezin suprug ušao u automobil, bez pozdrava i poljupca krenuli su prema svom stanu. Iako mediji danima nagađaju o tome kako bračni par već neko vrijeme ne živi zajedno, obiteljska nam je prijateljica rekla kako to nije istina. Demantirala je i napise o svađi supružnika, tijekom koje je, kako se pisalo, Igor Cvitanović bacio kofere svoje supruge na stubište, a ona mu je pak pljunula u lice. Marija Cvitanović već se danima ne javlja na telefon; odlučna je, kako nam je rekla njezina prijateljica, riješiti probleme s kojima se u zadnje vrijeme suočava, bez ičijeg utjecaja na njeno mišljenje.
    Za razliku od njegova temperamentnog nastupa nakon objave fotografija, supruga Igora Cvitanovića, s kojim je u braku već deset godina, svojim je ponašanjem još jednom potvrdila da nije samo lijepa supruga nogometaša....

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika