24.11.2008. / 14:08

Autor: Ivana Matić

Ljubavni trokut

Tina i Hrvoje Rupčić - Nema spasa za njihov brak

Zbog ljubavne afere s glumicom Zrinkom Citešić, koja je započela prije više od pola godine, vođa grupe Cubismo iselio se iz kuće u kojoj je živio sa suprugom i dvojicom sinova, a bliskom prijatelju je povjerio kako se zaljubio

Vijest o razvodu glazbenog para, vođe grupe Cubismo Hrvoja Rupčića i njegove supruge, pjevačice Tine Rupčić, prošlog je tjedna prenijela većina domaćih medija. Razlog njihove rastave navodno je treća osoba, glumica Zrinka Cvitešić. Kako Extra doznaje iz izvora bliskih Hrvoju i Tini Rupčić, te informacije su istinite. Ljubavnu aferu sa Zrinkom Cvitešić, vođa grupe Cubismo Hrvoje Rupčić započeo je prije više od pola godine. Prije tri, četiri mjeseca iselio se iz obiteljske kuće u naselju Kustošija te iznajmio podstanarski stan na Trešnjevci u kojem živi sam. Hrvoje i Tina Rupčić upoznali su se 1995. godine na probama za koncert Parnog valjka Live in ZKM, grupe u kojoj je Tina dugo godina bila prateći vokal.
Tada su prvi put zajedno nastupili. Dvije i pol godine kasnije, rodio im se prvi sin Noa. Nakon vjenčanja na Hvaru, skrasili su se u stanu u Petrovoj ulici. Iz obiteljske kuće, u kojoj je donedavno živio sa suprugom Tinom i sinovima Noom i Jakovom, Hrvoje Rupčić iselio se neposredno nakon što su je izgradili i dovršili. U jednom dijelu kuće opremili su i glazbeni studio. “Nekoliko puta sam ga pitao je li mu to pametno i neka malo promisli. No, on je rekao da nema spasa za brak. Mislim da tu nema pomirbe. Čovjek se zaljubio”, rekao je jedan od bliskih prijatelja Hrvoja Rupčića. Njegov drugi prijatelj, također glazbenik, smatra suprotno: “Riječ je o strasti i to ne znači da je odluka o prekidu braka konačna. Još nitko nije podnio zahtjev za razvod. Hrvoje i Tina nisu imali kriza u braku i odlično su funkcionirali kao par. Sreo sam ga neki dan i rekao mi je da mu je mučno od novinarskih pitanja i komentara.” Do odluke o njihovoj rastavi navodno je došlo kada je Tina Rupčić doznala kako se njen suprug mjesecima druži i sastaje s drugom. Zrinka Cvitešić nije htjela komentirati svoj odnos s Hrvojem Rupčićem, ali ga nije ni demantirala.

CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika