30.11.2008. / 15:46

Autor: Petra Horvat

Ubojica Adriana Čupića

Vilim Karlović se brani šutnjom

Karlović je jučer priznao ubojstvo, a danas se u Istražnom centru Županijskog suda branio šutnjom. Njegova je odvjetnica potvrdila da je s Čupićem bio u dužničkom odnosu

Vilim Karlović, osumnjičen za ubojstvo svog vjenčanog kuma Adriana Čupića, danas je prepraćen u Istražni centar Županijskog suda.

Protiv Karlovića je podnesena kaznena prijava za ubojstvo, određeno mu je dodatno 24-satno zadržavanje i vjerojatno će mu biti dodijeljen pritvor zbog opasnosti od bijega. Tijekom ispitivanja u Istražnom centru, Karlović se branio šutnjom.

Policija je priopćila da je Karlović uhićen temeljem intenzivnog rada policije, a na temelju dojave građana. Nije rečeno o kojim se metodama radi, odnosno kako je otkrivena lokacija na kojoj se Karlović skrivao.

Policija je utvrdila da je Karlović svog kuma Čupića ubio iz pištolja za koji nije imao dozvolu i koji nije pronađen. Policija nije pronašla niti pištolj za koji je Karlović imao dozvolu.

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković rekla je da će istražni sudac pokrenuti istragu u okviru koje će biti saslušani svjedoci u vezi tog slučaja.

Odvjetnica je potvrdila da je između ubijenog Čupića i Karlovića postojao dužnički odnos. Vilim Karlović jučer je priznao da je 30. listopada na zagrebačkoj Savici ubio Adriana Čupića kome je dugovao više stotina tisuća eura. Ubojica je uhićen u petak na području Maksimira, gdje se skrivao.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika