07.12.2008. / 15:59

Autor: Katarina Zorić

Pazin

Koncert protiv Thompsona

Organizatori najavljuju i prosvjed koji bi se trebao održati 13. prosinca, a o svemu će se više znati uskoro jer organizatori za ovaj tjedan najavljuju konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti cijeloviti program antikoncerta

Dan uoči pazinskog koncerta Marka Perkovića Thompsona, u Pazinu će se održati dva kontrakoncerta i performansi. Koncert će održati KUD Idijoti i Tito's boys te Šajeta, a pridružit će im se mladi istarski alternativni bendovi. U zabavnom dijelu programa nastupit će riječke Bele udovice.

Trenutno nepoznati organizatori jamče zanimljiv program uz performanse i različite igre, poput Rušenje makete Arene petardama, društvenu igru Thompsone, ne ljuti se, Zabijanje mača u srce Istre i Utrku na 100 metara sa preprekama od partizana. Riječ je, navodno, o istarskim studentima iz Rijeke i Zagreba kji su se okupili na Facebooku u grupi "Ne Thompsonu u Istri".

Organizatori najavljuju i prosvjed koji bi se trebao održati 13. prosinca, a o svemu će se više znati uskoro jer organizatori za ovaj tjedan najavljuju konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti cijeloviti program antikoncerta.

Thompson će u Pazinu nastupiti 20. i 21. prosinca.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika