17.12.2008. / 17:06

Autor: Hrvoje Šimičević

U dim

Kosor: Osiguranje je zbog droge, a ne zbog mene

"Osiguranje koje vidite pojačano je zbog spaljivanja droge u 'Našicecementu', a ne zbog mene", rekla je ministrica Kosor danas u Našicama, odgovarajući na novinarska pitanja u povodu medijskih napisa da joj je pojačano osiguranje zbog prijetnja koje joj je pred Ministarstvom prije dva tjedna uputio jedan nezadovoljni branitelj

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je ustvrdila da nema nikakvo dodatno osiguranje.

"Osiguranje koje vidite pojačano je zbog spaljivanja droge u 'Našicecementu', a ne zbog mene", rekla je ministrica Kosor danas u Našicama, odgovarajući na novinarska pitanja u povodu medijskih napisa da joj je pojačano osiguranje zbog prijetnja koje joj je pred Ministarstvom prije dva tjedna uputio jedan nezadovoljni branitelj.

Rekla je da ne bi komentirala napise o tome kako su joj upućene prijetnje, jer smatra da je netko time samo želio skrenuti pozornost s puno važnije teme kao što je dodjela braniteljskih stanova.

Novinari koji su danas pratili početak spaljivanja 800 kg droge u "Našicecementu" u tvorničkom su krugu zatekli veći broj policajaca naoružanih dugim cijevima, a tako je bilo i kad je spaljivana droga u siječnju. (Hina)

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika