18.12.2008. / 16:44

Autor: Branimir Lozej

Gattuso: "Čudan je taj Beckhamov transfer u Milan"

Čini se kako je trener Milana Carlo Ancelotti u Davidu Beckhamu našao zamijenu za ozlijeđenog Gattusa, koji se svemu tome čudi te misli kako ga Englez ne može zamijeniti

Genaro Gattuso za talijanski prvoligaški klub Milan igra od ljeta 1999. godine, koji ga je kupio od Salernitane za devet milijuna euraGenaro Gattuso za talijanski prvoligaški klub Milan igra od ljeta 1999. godine, koji ga je kupio od Salernitane za devet milijuna eura"Možda bi bilo bolje i korektnije da David Beckham ostane godinu dana, nakon kojih bi potpisao ugovor. Mjesec ili dva mene izgleda vrlo čudno", rekao je veznjak Milana Genaro Gattuso talijanskim novinarima. Naime, talijanski je prvoligaš Milan iz Los Angeles Galaxyja uzeo na posudbu Beckhama, koji bi u Italiji trebao ostati samo dva mjeseca. Pošto je Gattuso trenutno ozlijeđen, a Beckham igra njegovu poziciju, očito će upravo ovaj Englez biti Gattusova zamjena.
Trener Milana Carlo Ancelotti rekao da su Beckhama doveli kako bi zamijenio Gattusa na desnom krilu. Talijanski mediji misle kako je upravo to razlog Gattusovog čuđenja oko cijelog transfera.
"Beckham me ne može zamijeniti!", izjavio je Gattuso. Ovaj je 30-godišnjak ozlijedio ligamente koljena na prošlotjednoj utakmici protiv Catanije, a oporavak, nakon operacije, će mu trajati šest mjeseci.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika