20.12.2008. / 19:27

Autor: Branimir Lozej

Beckham: "Velika mi je čast biti igrač Milana"

Čelnicima Milana, jednog od najtrofejnijih talijanskih klubova, bilo je teško dogovoriti posudbu Davida Beckhama, tako da se njihov izvršni dopredsjednik Adriano Galliani ne nada kupnji ovog 33-godišnjeg Engleza

Devet milijuna eura trenutna je tržišna vrijednost Davida Beckhama, odnedavno novog igrača MilanaDevet milijuna eura trenutna je tržišna vrijednost Davida Beckhama, odnedavno novog igrača MilanaVečeras će čelnici Milana, na stadionu San Siro, predstaviti Davida Beckhama javnosti. Naime, kako je američko nogometno prvenstvo završilo Milan je posudio Beckhama iz njegova kluba Los Angeles Galaxyja. Prema nekim medijima Milan bi mogao i kupiti Beckhama, koji će na posudbi u ovom talijanskom prvoligašu biti samo mjesec i pol dana.
"Moj je cilj puno trenirati i dati momčadi što više mogu. Milan je nevjerojatan klub, bolji od ostalih! Nakon što sam igrao u najboljim klubovima Engleske i Španjolske sada sam u najboljem klubu talijanske lige", rekao je Beckham. Ovaj se 33-godišnjak najavljuje kao zamjena za ozlijeđenog Gennara Gattusa. Uz Beckhama, zadovoljni su i u čelništvu Milana, gdje očekuju da će ovaj engleski reprezentativac ostaviti trag u Milanu.
"Nadam se da će ostavit trag u Milanu. No, ne vjerujem da će ostati duže od dogovorenoga jer je i ovu njegovu posudbu bilo teško dogovorit", rekao je izvršni dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika