21.12.2008. / 21:18

Autor: Ružica Đukić

Robert Knjaz: Obiteljski tulum na krstarenju

Televizijski urednik i voditelj Robert Knjaz, najpoznatiji po svojim otkačenim emisijama, u siječnju će početi snimati novu emisiju koja će se od ožujka prikazivati na RTL Televiziji. Nije to jedino novo što će se, vezano za Roberta Knjaza, dogoditi početkom sljedeće godine. On i njegova supruga Zrinka, u veljači, očekuju rođenje svog trećeg djeteta

Unatoč poslovnim obvezama, Knjaz je ipak odvojio vrijeme za obiteljUnatoč poslovnim obvezama, Knjaz je ipak odvojio vrijeme za obiteljNi Zrinkina trudnoća ni Robertove poslovne obveze nisu ih spiječili da se, zajedno sa šestogodišnjom kćeri Sunčicom i devetogodišnjim sinom Emanuelom, zapute na krstarenje. Fotografije s obiteljskog putovanja ustupili su ekskluzivno za nas te ispričali kako se njihova obitelj priprema za božićne blagdane, a Robert Knjaz otkrio je i kako će izgledati njegova nova emisija.
"S obzirom na to da su nam noge pune natisaka od koledžica i da je u međuvremenu palo nekoliko aviona u kojima smo se i mi vozili, vrijeme je za nešto u Rvackoj. Trenutno radimo na serijalu od dvanaest talk-show emisija pod tajnim imenom 'Najveće hrvatske misterije'. Ups, više nije tajno. Forma je malo jednostavnija i vraćam se svojim prapočecima, razgovoru preko džempera, da mi ne prepoznate glas", ispričao je u svom stilu Rober Knjaz, koji je od poznatijih emisija radio "Zaleđe", "Svlačionicu", "U paklu Portugala", "Mjenjačnicu" i "Koledžicom po svijetu".
Sve su te emisije imale veliku gledanost zato što su u njima gledatelji mogli vidjeti nešto neočekivano. Rober Knjaz kaže kako je sve teže smisliti nešto originalno, nikad viđeno, te da će se u novoj emisiji on i njegova ekipa pozabaviti klasičnim talk-show razgovorima u kojima će nasuprot gostu uvijek biti više voditelja.
S obzirom na to da radi posao koji nema klasično radno vrijeme, tvrdi i kako ima dana kada radi gotovo cijeli dan, ali i dugih perioda u kojima svoje vrijeme može posvetiti obitelji.
"U odnosu na sve materijalne i ostale prolazne stvari tipa novi auto ili brod, djeca su neusporedivo ljepša i trajnija vrijednost. Da ne govorim koji je gušt maziti se i škakljati s njima. Kakve jahte i bakrači. Dokaz koliko volimo klince je i ova Zrinkina trudnoća, jer svako novo dijete je u početku i žrtva za roditelje."
Njegova supruga Zrinka razmišlja kao i on:
"Volim biti mama i mislim da su djeca naše najveće blago. Robi mi kaže da sam mu uvijek super kad sam trudna jer sam onda opuštena i smirena više nego prije. I djeca se od početka jako vesele bebi. Oni su zapravo i krivci za bebu jer su nas nagovarali na to otkad smo dobili malu slatku nećakinju prije godinu i pol. Vrlo su brižni i nježni, maze bracu po mom trbuhu i šapću mu. Sunčica se neki dan igrala da je trudna. Stavila je loptu ispod majice i pravila se da ide na ultrazvuk. Onda mi je donijela sliku. Nacrtala je svoje dvije djevojčice, blizanke koje treba roditi."
U obitelji Knjaz ovih se dana slušaju i pjevaju božićne pjesme. Stan kite tek na Badnjak a prije toga imaju samo adventski vijenac na stolu i neki ukras na ulaznim vratima. Badnjak vole provesti sami, u krugu obitelji, a sljedećih nekoliko dana odlaze u posjet rodbini ili oni dolaze kod njih.
Zrinka Knjaz za novu, 2009. godinu poželjela je zdravlje svojoj obitelji, da zdravo i sretno rodi te da se i dalje može baviti svojom profesijom, drugom djecom, jer je to čini sretnom. Njezin je suprug, na pitanje o tome što bi želio dobiti pod bor, a čime će on darivati svoje najbliže ove godine, rekao:
"Sebi bih poželio zdravu bebu te munjeviti i lagani porod za moju Zrinku. Svojim klincima želim da su zdravi, kikotavi i bezbrižni. Pod bor si želim traktor s priključcima. Emanuel je lud za wreslingom pa mu želim kostim i masku, a Sunčica želi samo muholovku. Zrinka će dobiti dvije naranče i set bijelih potkošulja. Muških, naravno, pa ak' njoj nisu dobre..."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika