22.12.2008. / 18:21

Autor: Anamarija Kronast

Umire li Michael Jackson?

Neokrunjeni kralj popa otkazao je snimanje svog novog albuma jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Hitno mu je potrebna transplatacija pluća, no preslab je da bi podnio operaciju.Liječnici se ne usude ništa prognozirati


Nitko se ne usudi komentirati koliko su estetske operacije utjecale na razvoj bolestiNitko se ne usudi komentirati koliko su estetske operacije utjecale na razvoj bolestiOvih dana definitivno je obustavljeno snimanje najnovijeg albuma Michaela Jackson,a razlog tomu je pjevačeva bolest. Naime, američki mediji navode kako već godinama boluje od emfizema i krvarenja u gastrointestinalnom sustavu, no nedavno mu se stanje naglo pogoršalo. Neokrunjeni kralj popa navodno je toliko loše da jedva govori, a i kreće se vrlo otežano te ga uglavnom u kući prevoze u invalidskim kolicima.
Kako bi se stanje poboljšalo Michaelu je hitno potrebna transplantacija pluća, no dodatni problem stvara činjenica da je on toliko slab da vjerojatno ne bi podnio operaciju. Je li njegovo loše zdravstveno stanje, između ostalog, i posljedica brojnih estetskih operacija, nitko se od liječnika nije želio očitovati.
Stres kroz koji prolazi u zadnje vrijeme, a započeo je financijskom krizom te se nastavio tužbom stanovite Billie Jean Jackson koja je pred sucima tvrdila kako je njegova supruga koja mu je rodila trećeg sina, zasigurno nije poznato. Parnica se još vodi, a Billie traži zajedničko skrbništvo i 700 000 funti. Uglavnom, čini se da je godina na izmaku za Micahela bila jedna od težih u karijeri.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika