24.12.2008. / 16:03

Autor: Robert Rudić

Fabregas teško ozlijedio desno koljeno

Muke s ozlijedama igrača Arsena Wengera, trenera Arsenala, postaju sve veće. Naime, još se očekuje povratak hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, a u Arsenalovoj momčadi ozlijeđeni su i Tomaš Rošicky, Kolo Toure, Theo Walcott i Niclas Bendtner


Kapetan nogometne momčadi Arsenala, Španjolac Francesc Fabregas, ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici protiv Liverpoola u nedjelju. Utakmica je završila neriješeno, 1:1. Pogodak za Arsenal postigao je Robin van Persie u 24. minuti, dok je u 42. minuti Robbie Keane izjednačio.Francesc Fabregas (lijevo) i trener Arsenala Arsene Wenger (desno) Francesc Fabregas (lijevo) i trener Arsenala Arsene Wenger (desno)

No, Fabregas je krajem prvog poluvremena u jednom klizećem startu sa Xabijem Alonsom teže ozlijedio medijalni ligament desnoga koljena. Arsene Wenger nakon utakmice je izjavio da će Fabregas izbivati najviše jedan do tri tjedna, međutim pokazalo se da je bio u krivu.

Snimke su pokazale kako je ozljeda ozbiljnija nego što se mislilo, a nagađa se da će propustiti više od trećine sezone u Premiershipu i oba ogleda osmine finala Lige prvaka protiv Rome (24. veljače i 10. ožujka). U Arsenalu još nisu htjeli točno precizirati o ozlijedi i koliko ga neće biti na travnjaku. Nije isključena i mogućnost operacije kojom bi sa travnjaka mogao izbivati do kraja sezone.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika