26.12.2008. / 14:08

Autor: Anamarija Kronast

Tony Cetinski: koncerti u očekivanju bebe

Premda zbog unaprijed ugovorenih nastupa ne može stalno biti uz suprugu Ivanu, pjevač jedva čeka da po drugi puta postane otac


Tony već sada ima ugovor za doček 2010. godine u SplituTony već sada ima ugovor za doček 2010. godine u SplituJedan od specijalnih gostiju na sutrašnjem svečanom otvorenju Spaladium Arene u Splitu biti će i Tony Cetinski. Rovinjski pjevač na taj će se način "iskupiti" Splićanima što im neće pjevati na dočeku nove godine.

Naime, on je jedan od rijetkih estradnjaka koji su ugovor za novogodišnju gažu potpisali još proljetos, a Tony se tada obvezao da će pjevati u svom Rovinju. No,vjerojatno je jedini koji već sada ima osiguran nastup za iduću godinu, i to u Splitu.
Inače, Tony već dan nakon koncerta u Splitu putuje u Ljubljanu, gdje također ima zakazan nastup.

Sve mu to, odaje, ne bi bilo toliko stresno da on i njegova supruga Ivana Nobilo ne očekuju svoju prvu bebu. Ivani je, naime, termin bio 23. prosinca, na rođendan Tonyjevog oca Mirka, no Cetinski se šale kako se bebici ne žuri.
Ipak, pjevač bi volio biti uz suprugu kada počnu trudovi pa je gotovo stalno na telefonskoj liniji s njom. Inače, Ivana , koja je ujedno i Tonyjeva menadžerica, je radila do kraja trudnoće pa su stalno bili zajedno. Tako da su nastupi u Splitu i Ljubljani među rijetkima na koje Ivana nije pratila supruga.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika