27.12.2008. / 15:40

Autor: Branimir Lozej

Akrap pod temperaturom izgubio naslov prvaka srednje kategorije

Novi prvak srednje kategorije u zemljama izvan Europske unije je Švicarac Yves Studer. Naime, Steder je 26. prosinca u Bernu tehničkim knock-outom pobijedio dosadašnjeg prvaka Hrvata Vedrana Akrapa

"U Bern sam doputovao s temperaturom i osjećao sam se loše, no to mi nije opravdanje!" rekao je Vedran Akrap po povratku u Zagreb"U Bern sam doputovao s temperaturom i osjećao sam se loše, no to mi nije opravdanje!" rekao je Vedran Akrap po povratku u Zagreb"Izgubio sam od lošijega boksača! Meč je bio dobar za publiku, ali i da sam ja pobijedio ne bih bio zadovoljan", rekao je Vedran Akrap po povratku u Zagreb. Ovaj, sada već, bivši prvak srednje kategorije u zemljama izvan Europske unije izgubio je u sinoćnjoj borbi od Švicarca Yvesa Studera tehničkim knock-outom u 11. rundi.

Studeru je tako nastavio svoj niz pobjeda, naime ovo mu je 20 pobjeda od 20 mečeva u profesionalnoj karijeri, a četvrta borba koju je završio knock-outom. S druge je strane, ovo bio šesti Akrapov poraz, drugi koji je izgubio knock-outom.

"U Bern sam doputovao s temperaturom i osjećao sam se loše, no to mi nije opravdanje! Najvjerojatnije su se sve te male sitnice odrazile na meni i nisam osjetio borbu kako sam trebao", dodao je Akrap, koji se sada samo želi odmoriti te "napuniti baterije" za sljedeću godinu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika