28.12.2008. / 13:25

Autor: Branimir Lozej

Wenger: "Znam kako suci funkcioniraju"

Nakon jučerašnje utakmice s Aston Villom, koja je završila 2:2, trener Arsenala Arsene Wenger obrušio se na suce, no oni nisu jedini razlog zbog kojeg je Arsenal izgubio. Naime, igrači ovog engleskog prvoligaša ponovno nisu uspjeli pobijediti nakon vodstva od 2:0

Arsene Wenger trener Arsenala nije bio zadovoljan igrom svojih igrača, ali ni sucem Leejom MasonomArsene Wenger trener Arsenala nije bio zadovoljan igrom svojih igrača, ali ni sucem Leejom Masonom"Znam kako to tamo funkcionira. Na poluvremenu suce se napada i oni u drugom poluvremenu počnu favorizirati jednu stranu. Eto to se dogodilo!" rekao je trener Arsenala Arsene Wenger. Naime, jučerašnju utakmicu s Aston Villom Arsenal je odigrao 2:2, ali su do 65. minute vodili 2:0.

U toj je spornoj minuti napadač Aston Ville Gabriel Agbonlahor nespretno pao unutar šesnaesterca, uz njega je bio William Gallas, Arsenala te je sudac Lee Mason dosudio jedanaesterac. Mirno ga je izveo Gareth Barry. Igrači Arsenala nakon toga potpuno su pali u igri. U sučevoj nadoknadi, koja je prema Wengerovim riječima bila preduga, Zat Knight zabio je za konačnih 2:2. Golove za Arsenal postigli su Brazilac Denilson u 39. minuti te Abou Diaby u 48. minuti utakmice.

"Razočaran sam jer smo bili toliko blizu pobijedi. Mislim da je prekretnica bila kod rezultata 2:1. Tada smo izgubili koncept igre, mislim da smo mogli bolje sačuvati loptu u tim trenutcima", kazao je Wenger.

Sljedeće kolo engleke lige Arsenal igra danas kada mu u sjeverni London dolazi Portsmouth, za koji igra hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, a Aston Villa će igrati 30. prosinca kod Hull Cityja.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika