28.12.2008. / 16:35

Autor: Branimir Lozej

Innerhofer iznenadio pobjedom u spustu

Amerikanac Bode Miller zakasnio je na podjelu brojeva za današnji spust pa je morao startati s 46. mjesta, no na kraju je ipak završio na četvrtom mjestu. U Bormiu je prve bodove u spustu ove sezone upisao hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim, na kraju je bio 28.

Današnje prvo mjesto u spustu Christofu Innerhoferu prva je pobjeda u karijeri  Današnje prvo mjesto u spustu Christofu Innerhoferu prva je pobjeda u karijeri Talijan Christof Innerhofer pobjednik je današnjeg spusta u Bormiu. Naime, ovaj je Talijan ostvario svoju prvu pobjedu karijere u spustu, kojom je najviše iznenadio prvoplasiranog u poretku spusta Michaela Walchhofera, koji je u Bormiu bio treći. Drugo je mjesto zauzeo njegov sunarodnjak Klaus Kroell.

Amerikanac Bode Miller nije došao na službenu podjelu brojeva za današnji spust, tako da je izgubio startni broj 15 te je morao startati kao 46. skijaš. Usprkos tome, Miller je na kraju spusta završio na četvrtom mjestu.

U Bormiu danas nije skijao najbolji hrvatski skijaši Ivica Kostelić. No drugi je Hrvat, Natko Zrnčić-Dim, završio na 28. mjestu. Zrnčić-Dimu je ovo drugi puta u karijeri da osvaja bodove u spustu. Tin Široki također je vozio spust, na kraju je bio tek na 42. mjestu.Natko Zrnčić-Dim u današnjem je spust po drugi puta ove sezone osvojio bodove u utrkama Svjetskog kupa Natko Zrnčić-Dim u današnjem je spust po drugi puta ove sezone osvojio bodove u utrkama Svjetskog kupa

Spust u Bormiu:
1. Christof Innerhofer (ITA) 2.03.55
2. Klaus Kroell (AUT) +0.32
3. Michael Walchhofer (AUT) +0.95
4. Bode Miller (SAD) +1.15
5. Didier Cuche (ŠVI) +1.33
...
28. Natko Zrnčić-Dim (HRV) +3.38
...
42.Tin Široki (HRV) +7.4

Ukupni poredak Svjetskog kupa:
1. Aksel Lund Svindal (NOR) 444
2. Benjamin Raich (AUT) 393
3. Didier Cuche (ŠVI) 379
4. Jean-Baptiste Grange (FRA) 366
5. Daniel Albrecht (ŠVI) 362
...
9.Ivica Kostelić (HRV) 315
...
70. Natko Zrnčić-Dim (HRV) 29

Vezane vijesti

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa skijaša u spustu, 31-godišnji Austrijanac Klaus Kröll, u utorak je pri rekreativnoj vožnji pao s motocikla-krosera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika