29.12.2008. / 18:07

Autor: Petra Horvat

Incident u srbijanskom parlamentu:

Nikolić počupao kosu Živanoviću zbog vrijeđanja

Živanović je Nikoliću vrijeđao ženu, nakon čega ga je ovaj počupao za kosu

Tomislav NikolićTomislav NikolićU dvorani srbijanskog parlamenta došlo je do verbalnog i fizičkog okršaja između šefa zastupničkog kluba "Naprijed Srbijo" Tomislava Nikolića i zastupnika njegove bivše stranke SRS-a Save Živanovića. Nikolić je sa govornice optužio radikale da će odustati od rasprave o amandmanima na proračun, a kad se vraćao u zastupničku klupu Živanović ga je više puta opsovao i vrijeđao njegovu ženu.

Lider narodnjaka je žestoko reagirao na uvrede počupavši Živanovića. Uslijedila je žestoka svađa između radikala i narodnjaka, no Nikolić je napustio dvoranu, pa je teži sukob izbjegnut. Predsjednica srbijanskog parlamenta Slavica Đukić - Dejanović odredila je pauzu.

Nikolić je okupljenim novinarima samo kratko prokomentirao da mu je Živanović vrijeđao ženu, no nije govorio o detaljima. Predsjednica je Nikoliću izrekla opomenu, a on se nakon pauze ispričao parlamentu, kao i građanima Srbije.

Vezane vijesti

EU od Nikolića očekuje konstruktivnu ulogu u regiji

EU od Nikolića očekuje konstruktivnu ulogu u regiji

Predstavnici Europske unije pozvali su u četvrtak novog predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da "riječima i djelima" igra pozitivnu i konstruktivnu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika