30.12.2008. / 16:25

 

Direktor Mercatora u Hrvatskoj: Osjećamo bojkot kupaca

Prilikom susreta predstavnika Društva slovensko-hrvatskog prijateljstva s predsjednikom Mesićem na Pantovčaku, Alan Kričković je izjavio da se prvi put dnevnopolitički problemi osjećaju u prodaji

Alan Kričković, direktor trgovačkog lanca Mercator-HAlan Kričković, direktor trgovačkog lanca Mercator-HAlan Kričković, direktor slovenskog trgovačkog lanca Mercator u Hrvatskoj, prilikom susreta predstavnika Društva slovensko-hrvatskog prijateljstva s predsjednikom Mesićem izjavio je kako njihova tvrtka "neće dozvoliti da političke situacije utječu na odnos prema kupcima", misleći pritom na zategnute političke odnose između Hrvatske i Slovenije zbog blokade pregovora. Međutim, na inzistiranje novinara potvrdio je da se osjeća bojkot kupaca.

"Ne mogu reći da smo ostali imuni na to, u jednom dijelu se osjeća, ali nadam se da je to privremenog karaktera i da će se sve uskoro vratiti u normalu", rekao je Kričković i dodao kako je to prvi put da dnevnopolitičke probleme osjećaju u prodaji.

"Pad prometa je evidentan u kompletnoj maloprodaji, pa tako i kod nas, a o postocima mi je malo teško govoriti", rekao je. (M.Š. Hina)

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika