01.01.2009. / 20:10

Autor: Nacionalova redakcija

Mislav Bago iz Grčke na Novu TV

Novinar koji je 15 godina proveo na HTV-u karijeru će nastaviti kao reporter i politički komentator Nove TV, a prvog dana nove godine po prvi je puta izvještavao za svoju novu medijsku kuću

Nakon odlaska s HTV-a nagrađivani novinar nije dugo čekao novu ponuduNakon odlaska s HTV-a nagrađivani novinar nije dugo čekao novu ponuduPrvog dana nove godine konačno je riješena dilema kamo će, nakon odlaska s HTV-a, prijeći Mislav Bago. Naime, višestruko nagrađivani novinar i potpredsjednik HND-a nova je akvizicija Informativnog programa NoveTv.

Zlobnici kažu kako Iva Gačić nije dugo žalila za Mirjanom Hrgom nego ju je odmah zamijenila novim zvučnim imenom. Na svojoj novoj televiziji Mislav će raditi kao reporter i politički komentator. Za njihov je portal, nakon potpisivanja ugovora, rekao:

'Vrlo sam radostan što sam se pridružio ekipi Nove TV kojoj su profesionalnost i neovisnost primarna načela novinarstva. Zadovoljstvo mi je biti dio Dnevnika Nove TV koji je uveo potrebne promjene na tržištu i u kratkom vremenu postao relevantna informativna emisija te što ću u novoj i motivirajućoj atmosferi moći nastaviti raditi ono što najbolje znam - zaključio je Bago koji se nedavno vratio s odmora u Grčkoj gdje se oporavljao nakon odlaska s HTV-a.

Vezane vijesti

Interna istraga zbog Svilana

Interna istraga zbog Svilana

Nova TV intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice podignute protiv direktora njezina programa Siniše Svilana kojega zagrebačko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika