02.01.2009. / 12:28

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Fergusonov shopping po Srbiji, dva mlada Partizanovca u Manchesteru

Iako je najavio kako neće pojačavati svoju momčad, Sir Alex Ferguson, prema nekim engleskim medijima, već je za 17 milijuna eura kupio dvojicu mladih Srba, Adema Ljajića i Zorana Tošića

Zoran Tošić, prema nekim je engleskim medijima, već potpisao za Manchester UnitedZoran Tošić, prema nekim je engleskim medijima, već potpisao za Manchester UnitedTrener Manchester Uniteda Sir Alx Ferguson pred početak zimskog prijelaznog roka izjavio je kako je zadovoljan svojom momčadi te kako neće kupovati tijekom njega. No, ovih se dana priča promijenila. Najavio je kupnju dvojice Partizanovih igrača Zorana Tošića i Adema Ljajića. Prema pisanju britanskoga lista Times, oba će transfera biti završena i službeno obavljena javnosti u narednih nekoliko dana.

Cijena za obojicu igrača kretala bi se oko 17 milijuna eura, a prema nekim engleskim medijima 21-godišnji Tošić već je potpisao za klub. Tošić bi samo trebao dobiti radnu vizu i može se početi seliti u Englesku.

S druge strane, Ljajić je već bio na probi Manchester Unitedu, ali je najavljeno kako će ovaj 17-godišnjak ostati u Partizanu do kraja sezone.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika