02.01.2009. / 13:08

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Abramović dovodi "ruskog Ronaldinha" u Chelsea

Iako se žalio na probleme s financijama Roman Abramović, vlasnik Chelseaja, ipak će kupovati tijekom ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka. Abramović planira za 12,3 milijuna eura dovesti najboljeg ruskog nogometaša Jurija Žirkova

U dresu moskovskog CSKA Jurij Žirkov (desno) odigrao je 129 utakmicaU dresu moskovskog CSKA Jurij Žirkov (desno) odigrao je 129 utakmicaPrema engleskom listu Daily Mailu vlasnik Chelseaja Roman Abramović, usprkos financijskim problemima, dovest će Jurija Žirkova za 12,3 milijuna eura. Naime, Žirkova zovu "ruski Ronaldinho" zbog njegove brzine i njegovih driblinga, a trenutno igra za moskovski CSKA.

Za ovog su se 25-godišnjeg Rusa raspitivali i Barcelona i Juventus, koji ponudio 18 milijuna eura, a prema ovom engleskom listu, Žirkov preferira Chelsea svoga sunarodnjaka Abramovića.

Žirkov je postao tražen nakon svoga nastupa u ruskoj reprezentaciji na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, nakon kojeg je izabran za prvu momčad turnira. Ovaj je Rus proglašen najboljim ruskim nogometašem 2008. godine prema tradicionalnom izboru ruskih sportskih novinara.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika