02.01.2009. / 15:43

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Ferguson: "Prijelazni je rok za Manchester United završio"

Premda je zimski prijelazni rok tek počeo, za Manchester United on je završio, bar prema riječima njihovog trenera Sir Alexa Fergusona. Danas je Ferguson puno retke svih medija svojim izjavama te dovođenjem dvojice Partizanovih igrača, Adema Ljajića i Zorana Tošića, u svoj klub

"Pratili smo Zorana Tošića cijelu godinu, a sada će se morati prilagoditi na način rada kod nas", rekao je trener Manchester Uniteda Sir ALex Ferguson"Pratili smo Zorana Tošića cijelu godinu, a sada će se morati prilagoditi na način rada kod nas", rekao je trener Manchester Uniteda Sir ALex Ferguson"Ovo je završetak transfera u Manchester Unitedu ove godine! Nećemo više kupovati u siječnju", izjavio je trener ovog engleskog prvoligaša Sir Alex Ferguson. Tako je Ferguson završio ovogodišnji zimski prijelazni rok samo dan nakon njegova početka. Naime, doveo je samo dvojicu mladih Partizanovih igrača, Zorana Tošića i Adema Ljajića.

Samo će 21-godišnji Tošić doći u Englesku tijekom ovih dana jer 17- godišnji Ljajić ostaje u beogradskom Partizanu do kraja sezone. Prema Fergusonovim riječima, njihov sunarodnjak Nemanja Vidić pomoći će im da se prilagode životu i načinu rada u Engleskoj.

"Ovo je dobro i za Srbiju i za mene. Nisam ih trebao nagovarati da dođu u Manchester United, ovo je najbolji klub na svijetu. Nadam se da će uživati!" rekao je Vidić.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika