02.01.2009. / 16:30

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Juventus nudi 75 milijuna eura za Lionela Messija

Vijest o ovom transferu prenosi talijanski list Tuttosport, koji je već otprije poznat po spajanju vrhunskih igrača s Juventusom, no malo se njih u stvarnosti i ostvarilo

Lionel Messi Barcelonino je dijete, a za Barceloninu prvu momčad igra od sezone 2004/05.Lionel Messi Barcelonino je dijete, a za Barceloninu prvu momčad igra od sezone 2004/05.Čelnici Juventusa spremaju se ponuditi rekordni iznos za veznjaka Barcelone Lionela Messija. Naime, skupili su oko 75 milijuna eura koje će, prema riječima njihovog izvršnog direktora Andrea Agnellija, biti dovoljne za ovog 21-godišnjaka.

Prema pisanjima talijanskog časopisa Tuttosporta, Juventus je već otprije htio dovesti Messija, ali nisu imali dovoljno novaca za njegov transfer. Sada su putem raznih sponzorstava i reklama skupili dovoljno, a očekuju da će Messi biti njihov igrač prije selidbe na novi stadion.

Naime novi će Juventusov stadion biti sagrađen do 2011. godine. Kako je talijanski list Tuttosport oduvijek spajao vrhunske nogometaše s Juventusom, a malo se toga stvarno i ostvarilo, ostaje upitan i ovaj transfer.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika