03.01.2009. / 13:11

Autor: Branimir Lozej

Modrić zabio u pobjedi nad Wiganom

Hrvatski reprezentativci u redovima engleskog prvoligaša Tottenhama Luka Modrić i Vedran Ćorluka ponovno potvrđuju vrhunsku formu. U pobijedi 3. kola FA kupa nad Wiganom 3:1 obojica su dobili visoke ocijene, a Modrić je zabio za 2:0 Tottenhama

Luka Modrić (desno) u zagrljaju s dvostrukim strijelcem u pobijedi nad Wiganom Romanom Pavljučenkom Luka Modrić (desno) u zagrljaju s dvostrukim strijelcem u pobijedi nad Wiganom Romanom Pavljučenkom U sinoćnjoj utakmici 3. kola engleskog FA kupa između Tottenhama i Wigana slavio je Tottenham rezultatom 3:1. Naime, hrvatski reprezentativac i igrač Tottenhama Luka Modrić zabio je drugi gol za svoju momčad u 77. minuti.

Modrićev sunarodnjak i suigrač u Tottenhamau Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu, dok je Modrića zamijenio Aaron Lennon na samom kraju utakmice. Obojica su Hrvata nagrađena najboljim ocjenama prema mišljenju navijača, ali i sportskih novinara.

Druga je dva pogotka za Totteham zabio Roman Pavljučenko u 52. za vodstvo te u sučevoj nadoknadi drugog poluvremena za potvrdu pobijede. Pavljučenko je, uz Modrića i Ćorluku, također dobio vrlo visoke ocjene nakon utakmice. Pogodak za Wigan postigao je Henry Camara u 88. minuti.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika