03.01.2009. / 14:38

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Ivica Olić od sljedeće sezone u dresu Bayerna

Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca Ivica Olić svoju će karijeru nakon ove sezone nastaviti u Bayernu iz Münicha. Usprkos zanimanju klubova iz ostalih europskih liga, Olić ipak ostaje u njemačkoj

Ivica Olić igrao je za zagrebački Dinamo u sezoni 2003/04., a nakon te su ga sezone prodali CSKA-u iz Moskve za 5 milijuna euraIvica Olić igrao je za zagrebački Dinamo u sezoni 2003/04., a nakon te su ga sezone prodali CSKA-u iz Moskve za 5 milijuna euraHrvatski napadač Ivica Olić potpisao je za Bayern iz Münicha, u koji će prijeći tek krajem ove sezone. Naime, Olić trenutno igra u Hamburg SV-u, a za prijelaz u Bayern potreban je samo njegov potpis. U novom bi klubu trebao zarađivati četiri milijuna eura godišnje.

"Sve smo dogovorili, samo se Olić na sve to treba potpisati", rekao je novinarima Bayernov menadžer Uli Hoeness. Olić je u dresu HSV-a do sada u sezoni odigrao 25 utakmica u kojima je postigao 12 golova, a u klub je došao početkom 2007. godine za 2,5 milijuna eura iz moskovskoga CSKA.

Nogometaši Bayerna trenutno se nalaze u Dubaiju, a prvu će utakmicu u 2009. godini igrati upravo s HSV-om, 30. siječnja. No, i HSV dolazi u Dubai kako bi odigrao prijateljsku utakmicu s Milanom, koji se tamo priprema za sljedeći dio sezone.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika