05.01.2009. / 11:04

Autor: Branimir Lozej

Walcott bi mogao otići iz Arsenala za samo 500 tisuća eura

Engleski reprezentativac Theo Walcott hrvatskoj je javnost postao poznat početkom rujna prošle godine nakon utakmice Hrvatska - Engleska, u kojoj je zabio svoj prvi hattrick u dresu svoje reprezentacije, a utakmica je završila 1:4

Theo Walcott Theo Walcott Nakon što Arsenla nije ponudio novi ugovor njihovom igraču Theo Walcottu, mladi bi Englez mogao otići iz ovog prvoligaša. Naime, Walcott ima ugovor do 2012. godine, a kako mu čelnici nisu ponudili novi ugovor postao je vrlo nesretan u klubu.

Prema pisanju britanskoga lista Daily Mirror, Arsenal bi mogao izgubiti Walcotta za samo 500 tisuća eura jer su se prekršila neka FIFA-ina pravila oko transfera. To je odmah zainteresiralo ostale klubove engleske lige, Chelsea i Manchester City, ali i španjolskog prvoligaša Real iz Madrida.

Drugim klubovima neće biti problem Walcottu ponuditi više od 25 tisuća eura tjedno, koliko sad zarađuje u Arsenalu. Ovaj je 19-godišnjak u Arsenal došao iz Southamptona početkom 2006. godine za nešto više od 7 milijuna eura.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika