05.01.2009. / 11:47

Autor: Branimir Lozej

David Beckham ostaje u Milanu i nakon posudbe

Kada je Clarence Seedorf čuo da će čelnici Milana kupiti Davida Beckhama, odmah je izjavio kako se Beckham neće snaći. No, prema svemu očito se u zadnji tren predomislio te izjavio kako se samo šalio

David Beckham najvjerojatnije će nakon posudbe karijeru nastaviti u MilanuDavid Beckham najvjerojatnije će nakon posudbe karijeru nastaviti u MilanuNovo pojačanje Milana David Beckham trebao bi svoju karijeru nastaviti upravo u tom talijanskom prvoligašu. Kako je u Milanu samo na posudbi iz Los Angeles Galaxyja dok je počne sezona u Americi, počelo se pisati o tome kako će ga upravo prije početka sezone čelnici Galaxyja prodati Milanu.

Čelnici Milana i njihov trener Carlo Ancelotti odmah su prihvatili Beckhama. No, Nizozemac u redovima Milana Clarence Seedorf mislim kako Beckham neće ispuniti njihova očekivanja.

"Siguran sam kako će njegova avantura u Milanu biti katastrofa. On je igrač koji stvara samo probleme, a nije ga briga za klub. On misli samo na sebe!", izjavio je Seedorf. Njegove riječi mnogi su mediji razapeli po naslovnicama, ali ipak se činilo kako se ovaj 32-godišnjak u zadnji trenutak predomislio te se samo šalio.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika