05.01.2009. / 12:14

Autor: Branimir Lozej

Arapski šeici žele Slavena Bilića na klupi Manchester Cityja

Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, našao se u užem izboru za novog trenera Manchester Cityja. Otkako su arapski šeici kupili ovog engleskog prvoligaša rade sve kako bi ga doveli na sam vrh nogometnog svijeta

Slaven Bilić Slaven Bilić Arapski šeici koji su kupili Manchester City sredinom ljeta prošle godine žele izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića na svojoj klupi. Naime, hrvatski je izbornik najavio kako će nakon Svjetskog prvenstva 2010. napustiti reprezentaciju. Kako se našao na listi novih trenera navedenoga engleskog prvoligaša možda će upravo tamo nastaviti svoju karijeru.

Prema pisanju engleskog lista The Sun, za vrhunske uspijehe i vraćanje Manchester Cityja u sam vrh engleskog nogometa potreban je i vrhunski trener. No, trenutni trener Mark Hughes za sada je siguran na klupi, ali vlasnici ovog kluba u potragu za novim trenerom kreću u ljeto.

Uz Bilića, potencijalni novi treneri Manchester Cityja spominju se i trener Arsenala Arsene Wenger, izbornik ruske reprezentacije Guus Hiddink te Jose Mourinho, koji je nezadovoljan na klupi talijanskog Intera.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika