05.01.2009. / 16:36

Autor: Branimir Lozej

Boksačica Jisselle Salandy preminula od ozljeda dobivenih u prometnoj nesreći

Višestruka boksačka prvakinja Jisselle Salandy u boksačkom je svijetu poznatija kao "Magic" jer je već sa 16 godina osvojila jedan od naslova svjetske prvakinje, bila je vlasnica naslova po WBA, WBC i WIBA verziji

Jisselle SalandyJisselle SalandyMlada boksačica Jisselle Salandy preminula je sinoć od ozljeda dobivenih u prometnoj nesreći. Naime, Salandy se zaletjela u betonski ogradu kraj ceste u predgrađu trinidadskog glavnog grada Port of Spain. S njom je putovala nogometašica Tamer Watson, koja se u bolnici bori za život. Okolnosti nesreće za sada još nisu poznate.

Ova je 21-godišnjakinja poznata po svojim brzim pokretima, koji su joj omogućili osvajanje naslova svjetske prvakinje po WBA, WBC i WIBA verziji u lakšoj srednjoj kategoriji. Inače, Salandy je u boksačkom svijetu poznata pod nadimkom "Magic" jer je već sa 16 godina osvojila jedan od naslova prvakinje.

"Sportski je svijet izgubio vrhunsku sportašicu, a Trinidad i Tobago je izgubio ikonu. Jisselle je bila uzor mnogim mladim ljudima, pogotovo djevojkama", rekao je ministar sporta ove karibske zemlje Gary Hunt.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika