07.01.2009. / 16:10

Autor: Branimir Lozej

Eto'o ostaje u Barceloni, a dobit će i novi ugovor

Kamerunac Samuel Eto'o ostaje u Barceloni, a čelnici ovog španjolskog prvoligaša najavili su kako žele produžiti ugovor s njim. Eto'o je u Barcelonu došao tijekom ljeta 2004. godine za 27 milijuna eura iz Mallorce te je trenutno jedan od njihovih najskupljih igrača

U dresu Barcelone, Samuel Eto'o, odigrao je 124 utakmice u kojima je zabio 92 pogotkaU dresu Barcelone, Samuel Eto'o, odigrao je 124 utakmice u kojima je zabio 92 pogotkaIako su engleski mediji tijekom prošlog tjedna pisalo o prelasku Samuela Eto'oa u Manchester City ili Inter, menadžer ovog Kamerunca Jose Maria Mesalles demantirao je sve natpise. Prema Mesallesovim riječima, Eto'o će ostati u Barceloni s kojom ima ugovor do 2010. godine.

"Normalno je da se veliki klubovi zanimaju za Samuela, ali je on sada samo fokusiran na Barcelonu i njene uspjehe", rekao je Mesalles. Tako će, ipak, Eto'o ostati u ovom španjolskom prvoligašu te s njim pokušati osvojiti naslov prvaka španjolskog prvenstva i Lige prvaka. Čelnicima Barcelona prioritet je zadržati ovog 27-godišnjaka u svom klubu.

"Prvi je ugovor sa Samuelom bio vrlo dobar, tako da smo i sada vrlo optimistični", izjavio je Barcelonin predsjednik Joan Laporta. Naime, Eto'o je prvi ugovor s Barcelonom sklopio u ljeto 2004. godine, kada su ga čelnici kluba kupili od Mallorce za 27 milijuna eura.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika