08.01.2009. / 13:05

Autor: Branimir Lozej

Capello: "Bez Milana ne bi bilo reprezentacije za Beckhama"

David Beckham je odlaskom u Milan napravio dobar potez jer da nije otišao igrati za ovog talijnskog prvoligaša ne bi igrao za englesku reprezentaciju, bar tako tvrdi njen izbornik Fabio Capello

Fabio Capello postao je izbornik engleske reprezentacije krajem 2007. godine nakon otpuštanja Steva McClarenaFabio Capello postao je izbornik engleske reprezentacije krajem 2007. godine nakon otpuštanja Steva McClarenaIzbornik engleske reprezentacije Fabio Capello vrlo je sretan što se David Beckham pridružio talijanskom Milanu. Prema Capellovim riječima, Beckham je napravio vrlo dobar potez jer da nije postao igrač Milana ne bi ga pozvao u reprezentaciju.

"Iskustvo talijanske lige i Milana ostavit će Beckhama u vrlo dobroj formi za reprezentaciju. On i sam zna da ga ne bi pozvao u reprezentaciju da nije otišao u Milan, tako da je ispravno postupio", rekao je Capello za sportski portal Tuttomercatoweb. Tako će Beckham biti potpuno spreman za nadolazeće Svjetsko prvenstvu 2010. godine.

Ovaj bi 33-godišnji engleski reprezentativac trebao službeno debitirati za Milan u ovotjednom kolu talijanske lige, u kojem igraju s Romom. Naime, u nedavnoj je prijateljskoj utakmici s Hamburg SV-om odigrao samo prvo poluvrijeme.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika