10.01.2009. / 07:00

Autor: Katarina Zorić

Zatvorski obračun u Splitu: Diler teško ozlijedio mladića optuženog za ubojstvo

Mladi Splićanin, optužen za ubojstvo, zadobio je teške ozljede glave i puknuće bubnjića i doveden je u splitsku bolnicu. U prvim trenucima nije se znalo hoće li biti potrebna operacija jer se sumnjalo na fraktutu lubanje, a preko noći je zadržan na Odjelu neurokirurgije splitske bolnice

Diler Dean Martedić koji je napao 17-godišnjaka optuženog za ubojstvo; Foto: Slobodna Dalmacija/CropixDiler Dean Martedić koji je napao 17-godišnjaka optuženog za ubojstvo; Foto: Slobodna Dalmacija/CropixU splitskom zatvoru teško je ozlijeđen 17-godišnji pritvorenik iz Splita kojega je napao 22-godišnji Dean Martedić zvani Điđi iz Splita, pritvorenik koji je trenutačno pod USKOK-ovom istragom zbog švercanja i dilanja marihuane iz BiH, a otprije je već odslužio zatvorsku kaznu zbog dilanja heroina i speeda, piše Slobodna Dalmacija.

Mladi Splićanin, optužen za ubojstvo, zadobio je teške ozljede glave i puknuće bubnjića i doveden je u splitsku bolnicu. U prvim trenucima nije se znalo hoće li biti potrebna operacija jer se sumnjalo na fraktutu lubanje, a preko noći je zadržan na Odjelu neurokirurgije splitske bolnice. Jučer je vraćen u ćeliju na Bilice s dijagnozom puknuća bubnjića, neslužbeno doznaje list.

Incident se dogodio u četvrtak tijekom šetnje zatvorskim krugom, a na splitski sud još nije stigla službena obavijest o događaju.


Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika