09.01.2009. / 23:02

Autor: Anamarija Kronast

Koga ljubi Zlata Muck

Nakon prekida s dečkom mlađahnu su voditeljicu, koja je instant slavu stekla u Plesu sa zvijezdama, povezivali s partnerom Ištvanom Vargom, no čini se kako je ona srce poklonila sportskom novinaru Saši Sušecu

Voditeljica je nedavno prekinula dugu vezu, a čini se da je odabranik njezinog srca sportski novinarVoditeljica je nedavno prekinula dugu vezu, a čini se da je odabranik njezinog srca sportski novinarTek što je proplesala u Plesu sa zvijezdama, mlada HTV-ova voditeljica Zlata Muck postala je nova medijska zvijezda.


Naime, nakon što je nedavno prekinula s dečkom, o čemu se naveliko pričalo i pisalo, gradom je počeo kolati trač da je u vezi s Ištvanom Vargom, svojim partnerom u showu. Naknadno je ispalo da pleač ipak radije ljubi mlađe cure, a ostalo je pitanje tko je izabranik Zlatinog srca.

Nedavno održana sljemenska utrka mnogima je pokazala kako Zlata gaji posebne osjećaje prema sportskom novinaru saši Sušecu. Njih su dvoje, tvrde upućeni, izmjenjivali nježne poglede po kojima se dalo naslutiti da ih veže nešto više od prijateljstva.

Saša Sušec široj je javnosti postao poznat po vezi s Mirjanom Hrgom, a poput njezinog sadašnjeg supruga dr. Deana Šarića, i on je svojedobno bio u vezi s Majom Šuput.
Je li Zlata ona prava pokazat će se uskoro.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika