10.01.2009. / 12:07

Autor: Katarina Zorić

Djevojka prijavila svjetskog prvaka u ju-jitsu Vedrana Ikića zbog nasilničkog ponašanja

Prema nekim informacijama, Ikić je djevojku vukao za kosu i ispljuskao je. Njezina prijateljica, kći poznatog visokog časnika vojske Kosova, Agima Cekua, pokušala je mobitelom pozvati policiju, ali Ikić joj je iz ruke istrgnuo mobitel te ga razbio

Vedran Ikić (u sredini)Vedran Ikić (u sredini)Devetnaestogodišnja Zadranka prijavila je policiji 32-godišnjeg Vedrana Ikića, aktualnoga svjetskoga prvaka u ju-jitsu i bivšeg policajca zbog nasilničkog ponašanja. Nakon višestane potrage, Ikić je jučer oko 15 sati priveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu. Jutros je uz optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira priveden prekršajnom sucu, piše Večernji list.

Mlada Zadranka s Ikićem je godinu dana u vezi. U noći sa četvrtka na petak par je viđen u većem društvu u jednom zadarskom lokalu gdje se slavio rođendan.Oko četiri sata 19-godišnjakinja i njezine prijateljice su napustile lokal, no u Velebitskoj ulici mlade Zadranke presreo je Vedran Ikić.

Prema nekim informacijama, Ikić je djevojku vukao za kosu i ispljuskao je. Njezina prijateljica, kći poznatog visokog časnika vojske Kosova, Agima Cekua, pokušala je mobitelom pozvati policiju, ali Ikić joj je iz ruke istrgnuo mobitel te ga razbio, potvrdila je policija.

Aktualni svjetski prvak u ju-jitsu i bivši policajac poznat je i po slučaju reketarenja iz kolovoza prošle godine kada je priveden istražnom sucu zajedno s Markom Čulinom, također bivšim policajcem.Njih dvojicu prijavio je 32-godišnjak iz Sukošana koji im je u dogovoru s policijom na dogovorenom mjestu predao 11.500 kuna i 4.000 eura u označenim novčanicama. Zbog toga su Ikić i Čulina nekoliko tjedana proveli u pritvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika