10.01.2009. / 16:42

Autor: Branimir Lozej

Yaya Toure ostaje u Barceloni do kraja sezone

Prema riječima Toureovog menadžera Dimitrija Seluka, ovaj 25-godišnjak neće napustiti Barcelonu tijekom ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka, no na ljeto će se čelnici Barcelone morati potruditi ako žele zadržali ovog reprezentativca Obale Bjelokosti

Yaya Toure za Barcelonu igra od sezone 2007/08. kada je došao iz Monaca za 12 milijuna euraYaya Toure za Barcelonu igra od sezone 2007/08. kada je došao iz Monaca za 12 milijuna euraIako se u mnogim medijima pisalo o tome kako će se Yaya Toure pridružiti svome bratu Kolou u engleskom prvoligašu Arsenalu, sinoć je sve to demantirao Dimitri Seluk, Yayin menadžer. Prema njegovim riječima, Yaya neće napustiti Barcelonu tijekom ovog zimskog prijelaznog roka.

"Toure igra vrlo dobro, 100 posto sam siguran da ostaje u Barceloni do kraja sezone. No, tijekom ljeta sve će biti drugačije", izjavio je Seluk. Uz Arsenal, za Yaya Tourea zanimali su se i Manchester City te talijanski Juventus. Prema Selukovim riječima, sada će čelnici Barcelone morati ponudi još bolji ugovor 25-godišnjem Toureu kako bi on svoju karijeru nastavio u Španjolskoj.

"Vrijedi spomenuti kako je uvijek u Barceloni igrao najbolje što je mogao, a kako dobivam ponude mnogih klubova Barcelona će ga teško zadržati nakon ljeta", dodao je Seluk.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika