10.01.2009. / 18:40

Autor: Branimir Lozej

Arsenal nastavio pobjednički niz u posljednjim minutama od prošle godine

Zbog zaleđenih terena na stadionima Fratton Park i Craven Cottage danas se nisu odigrale utakmice Fulham - Blackburn te Portsmouth - Manchester City. S druge je strane, Arsenal, kao i prošle godine, pobijedio 1:0 u posljednjim trenutcima utakmice protiv Boltona

Robin Van Persie (desno) u borbi za loptu s Boltonovim igračem Dannyjem ShittuomRobin Van Persie (desno) u borbi za loptu s Boltonovim igračem Dannyjem ShittuomU 21. kolu engleske prve lige, poznatije kao i Premiership, nogometaši Arsenala danas su ponovno u zadnjim trenucima utakmice pobijedili Bolton 1:0. Naime, u zadnjem su kolu prošle godine, protiv Portsmoutha, isto tako u posljednjim minutama pogotkom Williama Gallas pobijedili 1:0. Boltonu je danas zabio Nicklas Bendtner u 84. minuti. Tako je Arsenal nastavio vrlo dobar učinak u posljednjih sedam kola, u kojima nisu izgubili ni jednu utakmicu.

Vrlo dobar početak godine u Premiershipu imali su i igrači Aston Ville koji su danas ugostili posljednju momčad tablice West Bromwich, koju su pobijedili 2:1. Prvi je pogodak za Aston Villu postigao bivši igrač West Bromwicha 23-godišnji Curtis Davies u 18. minuti. Ovaj je branič u novi klub došao tijekom prošlogodišnjeg ljetnog prijelaznog roka za 10 milijuna eura. Nakon velike pogreške u 40. minuti, i autogola, vratara West Bromwicha Scotta Carsona otišlo se na poluvrijeme. Utješan pogodak za gostujuću momčad postigao je u 48. minuti škotski reprezentativac James Morrison.

23-godišnji Curtis Davies postigao je prvi pogodak u utakmici Aston Villa - West Bromwich23-godišnji Curtis Davies postigao je prvi pogodak u utakmici Aston Villa - West BromwichDanašnje je kolo Premiershipa bilo zanimljivo po tome jer se dvije utakmice nisu odigrale. Naime, zbog zaleđenog terena na stadionu Craven Cottage nije odigrana utakmica Fulhama i Blackburna, a zbog istog je razloga odgođena i utakmica Portsmoutha i Manchester Cityja. Još nije poznato kada i gdje će se odigrati navedene utakmice.

Svi današnji rezultati Premiershipa:

Aston Villa - West Bromwich 2:1
Arsenal - Bolton 1:0
Everton - Hull City 2:0
Middlesbrough - Sunderland 1:1
Newcastle United - West Ham United 2:2
Stoke City - Liverpool 0:0

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika