11.01.2009. / 14:35

Autor: Branimir Lozej

Herbst iznenadio u današnjem slalomu u Adelbodenu

Austrijanac Reinfried Herbst pobijedio je u današnjem slalomu Adelbodena, iako je nakon prve vožnje bio tek deseti. Ivica Kostelić, hrvatski skijaš, danas je završio na 13. mjestu

Reinfried Herbst startao je utrku kao prvi, a i na kraju je završio na prvom mjestu slaloma u AdelbodenuReinfried Herbst startao je utrku kao prvi, a i na kraju je završio na prvom mjestu slaloma u AdelbodenuU zanimljivoj završnici druge slalomske vožnje u Adelbodenu najbolji je bio Reinfried Herbst. Ovaj je Austrijanac bio tek deseti nakon prve vožnje, ali je drugu odskijao najbolje od vodećih. Drugo je mjesto zauzeo Herbstov sunarodnjak i prvi nakon prve vožnje Manfred Pranger, koji je za Herbstom zaostao 0,18 sekundi.

Treći je bio Njemac Felix Neureuther, koji je i prošle godine u slalomu Adelbodena završio na trećem mjestu. Hrvatski skijaš Ivica Kostelić danas je vrlo dobro skijao u prvoj vožnji, završio ju je kao peti skijaš, ali je na kraju završio na 13. mjestu.

Sljemenski kralj Francuz Jean-Baptiste Granger danas je bio tek deveti, ali je zadržao vodeću poziciju u poretku skijaša Svjetskog kupa s 309 bodova. Na drugom je mjestu poretka slalomaša Kostelić s 245 bodova.

Vezane vijesti

Myhrer "ukrao" Kosteliću slalomski globus

Myhrer "ukrao" Kosteliću slalomski globus

Andre Myhrer, 29-godišnji švedski skijaš, osvojio je mali Kristalni globus u slalomu ove sezone Svjetskog kupa. U posljednjoj utrci godine doslovno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika