11.01.2009. / 18:56

Autor: Branimir Lozej

Manchester United nakon 21. kola ostao neporažen kod kuće

U derbiju 21. kola između Manchester Uniteda i Chelseaja, domaća momčad bila je uvjerljivo bolja i pobijedila je 3:0. U drugom današnjem susretu Wigan je u posljednjim trenucima utakmice uspio pobijediti Tottenham 1:0

Nemanja Vidić (desno) zabio je u 45. minuti, dok je Dimitri Berbatov postigao gol u posljednjim minutama utakmiceNemanja Vidić (desno) zabio je u 45. minuti, dok je Dimitri Berbatov postigao gol u posljednjim minutama utakmiceDanas su se igrale preostale dvije utakmice prve engleske lige, Wigan i Tottenham te derbi kola između Manchester Uniteda i Chelseaja, koji je završio 3:0 za Manchester United. Wigan je pobijedio Tottenham, u kojem igraju hrvatski reprezentativcu Luka Modrić i Vedran Ćorluka, te tako nastavio svoj niz pobjeda kod kuće, ovo mu je bila peta, dok je Tottenhamu ovo bio treći poraz u gostima.

Tottenham je dominirao tijekom cijelog susreta, Jamie O'Hara imao je nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu, no to nije bilo dovoljno za pobjedu. U sudačkoj nadoknadi, 91. minuti, Maynor Figueroa je nakon kornera zabio glavom za konačnih 1:0. U redovima Tottenhama Ćorluka je igrao svih 90. minuta, dok je Modrića u 57. minuti zamijenio 21-godišnji Aaron Lennon.

Nogometaši Tottenhama danas nisu izdržali do kraja te su u sudačkoj nadoknadi primili pogodakNogometaši Tottenhama danas nisu izdržali do kraja te su u sudačkoj nadoknadi primili pogodakKako je u derbiju tjedna, između Manchester Uniteda i Chelseaja, bolji bio Manchester United odmah nakon utakmice popeli su se na treće mjesto ljestvice. Naime, imaju isti broj bodova kao i Aston Villa, ali imaju više pobjeda. Golove za Manchester United postigli su Nemanja Vidić pretkraj prvog poluvremena, Wayne Rooney u 63. minuti. te Dimitri Berbatov u 87. minuti susreta Tako Chelsea nakon 21. kola prvenstva zaostaje za prvim Liverpoolom četiri boda, a od Manchester Uniteda i Aston Ville dijeli ih samo bod.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika