17.01.2009. / 15:06

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Arsenal u utorak odlazi u St. Petersburg po Aršavina

Čelnici Zenita pozvali su Arsenal u utorak na razgovore i pregovore oko kupnje Andreja Aršavina. Iako se još nisu dogovorili oko cijene navedenog transfera, jer Zenit traži 13,2 milijuna eura, a Arsenal nudi 11 milijuna eura, vjeruje se kako će ovaj 27-godišnji Rus karijeru nastaviti u Engleskoj

Iako se u medijima pisalo kako prelazak jednog od najboljih ruskih nogometaša, Andreja Aršavina, u Arsenal neće biti ostvaren tijekom ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka, čelnici njegovog sadašnjeg kluba Zenita pozvali su čelnike Arsenala da završe transfer. Naime, u utorak 20. siječnja očekuje se dolazak Arsenalove delegacije u Sankt Petersburg.

Andrej Aršavin ne želi komentirati mogući prelazak u engleski Arsenal, no najvjerojatnije ni sam ne zna kako će završiti pregovoriAndrej Aršavin ne želi komentirati mogući prelazak u engleski Arsenal, no najvjerojatnije ni sam ne zna kako će završiti pregovoriTako se čini kako će ipak Zenit prodati svojeg najvažnijeg igrača, no čelnici se ova dva kluba još nisu dogovorili oko cijene. Zenit traži oko 13,2 milijuna eura, dok engleski prvoligaš nudi samo 11,1 milijuna eura. Tko će popustiti još nije poznato, no glasnogovornik Zenita Aleksej Petrov vjeruje kako će se uspjeti dogovoriti oko cijene.

"Pozvali smo čelnike Arsenala na razgovore sljedeći utorak. Željeli smo pokazati kako smo spremni pregovarati i naći riješenje s kojim će obje strane biti zadovoljne", rekao je Petrov.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika