28.01.2009. / 12:36

Autor: Nikolina Škunca

Fotogalerija: Tošina menadžerica nije mogla gledati dokumentarac o njegovim posljednjim danima

U Zagrebu je sinoć prikazan film "The hardest thing", dokumentarac o tragično poginulom makedonskom pjevaču, a Ljiljana Petrović bila je previše shrvana emocijama da bi u miru odgledala film

Dan nakon rođendana Toše Proeskog, u zagrebačkom Blitz Cinestaru sinoć je održana pretpremijera dokumentarnog filma The hardest thing i albuma na engleskom jeziku koji je Toše snimio prije smrti.

Hrvatska je publika pogledala dokumentarac dan nakon što je prikazan u Makedoniji. Film o tragično poginulom pjevaču traje sat i pol te prikazuje posljednje mjesece Tošinog života isprepletenih s izjavama Ljiljane Petrović i Andya Wrighta, kao i ostalih stranih suradnika na albumu. Dokumentarac je sniman u Londonu i na Jamajci. Prikazuje posljednje Tošine dane, što je za njegovu meadžericu Ljiljanu Petrović bilo preemotivno, te je već na početku filma u suzama napustila dvoranu. Kasnije je prijateljsku utjehu potražila u zagrljaju Tonyja Cetinskog koji priznaje kako mu je također teško shvatiti da njegovog Toše više nema.

U Zagrebu je na promociju doputovala i njegova menađerica Ljiljana Petrović, kao i šogor Slaven Risteski. Na projekciji su bili i neki od uglednih hrvatskih estradnjaka poput Tonya Cetinskog, inače velikog Tošinog prijatelja, Nine Badrić i Jacquesa Houdeka, a osim njih došli su i Nikša Bratoš te Miroslav Rus koji su radili na njegovom posljednjem albumu Igra bez granica.

U dvorani je bio velik broj Tošinih obožavatelja koji su veoma emotivno doživjeli dokumentarac. Album će se ovih dana naći u prodaji, ekskluzivno u dm prodavaonicama.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Treća godišnjica smrti makedonske glazbene zvijezde Toše Proeskog u subotu obilježena je u cijeloj Makedoniji, a posebno u njegovu rodnom gradu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika