07.02.2009. / 09:27

 

Fotogalerija: Gala vjenčanice hrvatskih dizajnera

Izlagačima na Sajmu vjenčanja u zagrebačkom Boćarskom domu prošle su se večeri svojim kreacijama pridružili domaći kreatori

U Zagrebu se trenutno održava Sajam vjenčanja u trajanju od 6.- 8. veljače. Prvi dan sajma je zaključen gala modnom revijom izlagača. Na sajmu su se predstavili vodeći proizvođači vjenčanica kao što su Vesna Sposa, Vjenčanice Nancy, Sposabella, Croata, Martin Arbanas, Penelope vjenčanice te cipele Guliver. Uz njih kao gostojući izlagači, sudjelovali su i domaći modni kreatori Juraj Zigman, Budoir, Envy Room, Ivica Klarić, Hippy Garden, Ani Ani te Boris Pavlin.


Nakon pola sata kašnjena na pozornicu su došli Neven Ciganović i Emilija Bunjac koji su prisutne uveli u ''čaroliju''. Revija je započela klasičnim Sposinim bijelim vjenčanicama koje su nosile Lorena Čavar i Aleksandra Grdić. Martin Arbanas je predstavio svoju kolekciju muških odijela u klasičnim crnim, sivim te bijelim tonovima. Babydoll haljine Juraja Zigmana bile su ukrašene volanima, a kreator iz Rijeke pokazao je kako u njegevojoj viziji haljina za vjenčanje izgleda ružičasta boja . Ivice Klarića se ponovno poigrao modom ubacujući na svoja odijela detalje poput mornarskih grbova.

Zanimljive prijedloge ponudio je Hippy Gardena čije su kreacije upotpunjene velikim šeširima. Čipku su izvrsno iskoristile Budoirke koje su svojim prepoznatljivim stilom dvadesetih godina prošloga stoljeća pokazale romantičnu viziju haljina. Envy Room prikazao je kreacije sivkastobijelih boja s velikim cvijećem.
Za cipele se pobrinuo Guliver koji nije previše eksperimentirao već je sve ostalo na klasičnim bijelim, zlatnim i srebrnim salonkama. Trendovi u frizurama su klasični: blještave punđe, s velom ili bez njega. Make up je lagan s naglaskom na oči, najbitnije je da ima šljokica.

Revija je završila performansom Modnog učilišta Profokus koji je bio na temu Bračnih voda. (Tekst: V.I.) (Fotografije Mateja Vrčković)

Fotogalerija

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika