13.02.2009. / 09:34

Autor: Tena Džodan

Astrologinja Anđelka Subašić umiruje: Ne strahujte od današnjeg dana

Poznata astrologinja iz Rijeke pogledala je planetarne okolnosti te zaključila kako vam se, premda je petak 13., danas ništa loše neće dogoditi

Dašanji dan će ipak biti dobarDašanji dan će ipak biti dobarMislite li da će vam se danas zaista dogoditi nešto loše ili ne vjerujete u narodne priče i mitove? Istražili smo za vas otkuda potječe opsesija od petka 13. i ima li ona osnovanih razloga za zabrinutost. Za početak ćemo vas razveseliti, naša poznata astrologinja Anđelka Subašić pogledala je planterane okolnosti današnjeg, navodno, lošeg dana i ima samo dobre vijesti:

"Planetarni odnosi govore o lijepom i harmoničnom danu. Sunčano, ugodno vrijeme pridonijeti će skladnim međuljudskim odnosima. Poneka iskra i nesporazum izbijati će u emocionalnim odnosima i ljubavnim trokutima. Žene će biti sklone potrošiti više. Usmena komunikacija je bolja od pisane (manje poteškoće sa sms, mail...), ali konkretnih i praktičnih zaključaka i dogovora nema. Koncentracija nam nije najbolja, pa će gotovo svatko imati osjećaj da mu memorija malo zakazuje u nekim trenucima. Danas dajte prednost ugodnim temama (ljubavi, umjetnosti, duhovnosti i sl). Izbjegavajte alkohol i cigarete." Drugim riječima, ne strahujte od petka trinaestog!

Naime, jeste li znali sa nesretni broj 13 nije oduvijek imao loš predznak. Stari Egipćani i Kinezi smatrali su ga sretnim brojem jer označava prelazak na drugi svijet. A kako danas ljudi doživljavaju drugi svijet?
U sveopćoj potrošačkoj groznici koja drma svijet i čiji imperativi su samo slava i novac, smrt ne predstavlja ništa pozitivno i nastavak nekog drugog života nego kraj ovog i bilo kojeg drugog. Možda je i to jedan od izvora ljudskog straha od broja 13.

Kako god bilo, vjerojatno vam se ništa loše danas neće dogoditi, ako u to ne vjerujete. Ako ste pak sigurni da će nešto poći po zlu, lako je moguće da vam baš danas pukne guma ili vas zaustavi policija radi prebrze vožnje.

Vezane vijesti

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika