17.02.2009. / 12:24

Autor: Hina

Osijek: Ušao u minsko polje i teško ranjen sat vremena čekao pomoć

Očevid je u tijeku, a prema prvim informacijama nesreća se dogodila poslije 9 sati , nakon čega su pirotehničari izvukli teško ranjenog čovjeka, te je prevežen u Kliničku bolnicu Osijek

U minskom polju u blizini naselja Tvrđavica kod Osijeka, s lijeve strane rijeke Drave, jutros je teško stradao 49-godišnjak, potvrdili su u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

Očevid je u tijeku, a prema prvim informacijama nesreća se dogodila poslije 9 sati , nakon čega su pirotehničari izvukli teško ranjenog čovjeka, te je prevežen u Kliničku bolnicu Osijek.

Kako se neslužbeno doznaje 49-godišnjak je ostao bez dijela noge, a njegovo zapomaganje i poziv u pomoć čuli su prolaznici, no nisu mogli doći do njega zbog miniranog prostora.

Prema izjavama očevidaca teško stradali muškarac i njegov brat išli su skupljati drva.

Naselje Tvrđavica svega je nekoliko kilometara od Osijeka. U blizini toga mjesta prije nekoliko godina smrtno je stradao jedan ribič.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika