17.02.2009. / 20:16

Autor: Anamarija Kronast

Istina ili laž: Dmitrija Železnjaka ostavila supruga

Ovih se dana sve češće čuje trač kako je jednog od najbogatijih Rusa u Hrvatskoj ostavila supruga Olessya, bivša manekenka koja se proslavila brojnim estetskim operacijama navodno je našla drugog

Dmitrij sa suprugom u danima srećeDmitrij sa suprugom u danima srećeJednog od najbogatijih Rusa u Hrvatskoj, Dmitrija Železnjaka, navodno je ovih dana ostavila supruga Olessya koju su mnogi nazivali silikonskom manekenkom jer je bila na brojnim estetskim operacijama.
Glasine, koje bogati Rus nije potvrdio, kažu da ga je supruga ostavila zbog drugog muškarca, Zlobnici dodaju da je možda našla bogatijeg ili nekog tko je pravi ljubitelj silikonskih dama.


Problemi u braku očito su počeli iznenada jer su još nedavno oboje naglašavali kako su zaljubljeni. On je u svakoj prilici hvalio svoju mladu ženu, a ona je zbog njega, kako je tvrdila, odustala od manekenske karijere.
I, dok je još nedavno izjavljivao da živi samo za svoju suprugu, danas je bogatom poduzetniku mobitel isključen, te odbija davati bilo kakve komentare o svom braku.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika