12.01.2004. / 00:00

Autor: Aleksandar Stajčić

HRVATSKA

STEČAJNA UPRAVITELJICA DALMACIJA ISKRE POKUŠALA IZVRŠITI SAMOUBOJSTVO

STEČAJNA UPRAVITELJICA DALMACIJA ISKRE POKUŠALA IZVRŠITI SAMOUBOJSTVO
Nakon što je stečajnoj upraviteljici Dalmacija Iskre Blanki Tuđen–Mazuth sud dozvolio da se brani sa slobode od optužbi USKOK-a, rezanjem vena pokušala je izvršiti samoubojstvo. Samoubojstvo je pokušala izvršiti, kako javlja jedan naš dnevni list, prošloga tjedna ali joj je život spašen jer je na vrijeme prebačena u bolnicu Sestara milosrdnica.
Blanka Tuđen-Mazuth, skupa s Nenom Banićem i Milanom Buljanom uhićena je u studenom prošle godine nakon što je USKOK prisluškivao njihove telefonske razgovore. Uhićeni su zbog traženja mita od 300.000 eura za prodaju tvornice Dalmacija Iskra. USKOK-u je u akciji pomogao Branko Roglić, splitski poduzetnik i savjetnik predsjednika RH Stjepana Mesića, kojemu je tvornica ponuđena uz plaćanje provizije. Roglić je snimao razgovore tijekom kojih su mu osumnjičeni objašnjavani kako će prodati tvornicu uz veliki mito.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika